Yoga

Høsten 2021 tilbyr jeg følgende timer:

Ryggyoga kl 18.15 på Oslo Yoga

Denne timen er spesielt tilrettelagt for deg med forskjellige ryggplager. Jeg har selv følt yogaens gode effekt på bekkensmerter og ryggsproblemer som scoliose. Timen er rolig og utforskende, og er mulig å følge uansett utfordringer. Fokus er på pust og hvordan vi selv kan øke sirkulasjon og bevegelse for å håndtere eventuelle smerter bedre. Her er det rom for bruk av hjelpemidler for å ha det mest mulig behagelig under øvelsene slik at de passer deg. Timen starter med bevitstgjøring av pust og kropp, før vi gjør øvelser som tilpasses din kropp for å øke velvære. Timen avsluttes med en lang avspenning. Dette er timen for deg som ønsker å øke bevistheten din i forhold til ryggen din.
Påmelding

Bekkenyoga

swastikasanaBW

Jeg har ukentlige Bekkenyogatimer på Oslo Yoga for LKB siden høsten 2011. Tirsdager kl 10  og fredager kl 10.00 online.
Ta kontakt for mer informasjon.

Bekkenyoga er spesielt tilrettelagt for deg med langvarige bekkenplager. Timen er rolig og vi fokuserer på enkle øvelser for å bedre sirkulasjon og redusere spenninger. I timene ligger du så mykt du trenger. Mange har med egen luftmadrass/reisetempur, eller ligger på en yogamatte + 3 ullmatter. Vi bruker mange puter, bolstere og tepper for å finne gode stillinger som passer din kropp.

Vi starter timen med liggende oppmerksomhet, avspenning og pusteøvelser. Vi gjør milde og myke øvelser for hele kroppen med fokus på oppmerksomhet på pust og hvor det er rom for individuelle tilpasninger. Timene avsluttes med en lang avspenning.

Skoliseyoga

Tirsdager kl 11.30 og 17.30 online i samarbeid med Ryggforeningen, skoliosegruppen. 

-Sammen blir vi mer kjent med kropp og sinn og hva som trigger f.eks. smerte og stivhet. Det vil være øvelser som mykgjør kroppen, meditasjon, pusteøvelser, avspenning, styrke og strekk. Noen øvelser vil du forhåpentligvis ta med deg videre, andre er fine akkurat her og nå. Hovedfokus er å lære å lytte til kroppen og ta hensyn til ditt eget behov, og være tilstede i øyeblikket. Ved å være sammen i en gruppe med samme utfordringer vil det være rom for å lære av hverandre. Vi har alle unike rygger og forutsetninger og det er rom for alle. 

Vannyoga

Oversikt kommer

Privattimer

Jeg tilbyr privattimer i yoga der jeg kan tilrettelegge for dine individuelle behov. Ta kontakt for mer informasjon.