Tilbakemeldinger fra klienter

Tusen takk for deilig session i vannet. 
Følte meg veldig jordet av avslappet – kroppslige og følelsesmessige spenninger i skulderbladene og i magen forløste seg
på en myk måte. Tusen takk for din tilstedeværelse og support.
Watsu og Hege kan varmt anbefales !

– Øyvind Hjelle

Tusen, tusen takk for en vidundelig opplevelse med watsu i dag Hege. Spenniger i skuldre og nakke har smeltet bort som smør. Og det beste av alt var da jeg registrerte at ditt sensomotoriske apparat registrerte at bekkenet mitt trenge oppmerksomhet, helt uten at jeg hadde sagt et ord om det. Der er jeg så vant til å ha smerter eller føle ubalanse at jeg ikke en gang tenker på det.

– Line Vivian Lyng

«som å bli født på ny»

«Kroppen kjennes løs og ledig, kjennes fantastisk»

«Tusen takk, Hege. Det var en dyp og sterk opplevelse:)»

«Tusen takk for en vidunderlig time i går kveld, for et påfyll for kroppen. Sov som en stein i natt.» 

«Tusen takk jeg har sovet så mye bedre enn vanlig – takk.»

Kan ikke få sagt nok hvor takknemlig jeg er. Du ga meg noe spesielt jeg aldri har opplevd før den dagen på vannyogaen.

– Kvinne 35 år

Det jeg følte og opplevde og var i bassenget i går var utfordrende og sterkt, men også, og mest av alt, godt og trygt og snilt. Jeg ble litt overrasket over at jeg og kroppen min så raskt klarte å stole fullstendig på deg – på forhånd hadde jeg tenkt at det måtte ta tid å gi meg fra meg til en jeg ikke kjente. Men opplevelsen av å bli tatt vare på og bli fulgt gjennom hele serier av følelser; å vite at det var helt greit at de kom opp, og at du registrerte og tok dem imot – den er det mange, mange år siden jeg har hatt – om enn noen gang?

– Kvinne, 68 år